BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Murat Atsen İlkokulu

Nis

Okulumuzun özel eğitim sınıfı ve rehberlik servisi koordinesinde planlanan ve bir çok öğretmen ve personelin de görev aldığı 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğine ait videoya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından hazırlanan psikolojik sağlamlık dokümanları okulumuzun web sitesine eklendi.

Ekm

Okul Aile Birliği toplantımız 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 08.30'da gerçekleştirilecektir. Siz değerli velilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Şbt

Depremin etkilerini azaltmak amacıyla Şehit Murat Atsen İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi öğretmenlere yönelik bir kılavuz hazırladı. Öğretmenlerin ilk zamanlarda öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği, kendi ruh sağlığını nasıl koruyabileceği gibi konuların yer aldığı broşürü aşağıdaki balantıda indirebilirsiniz.